Ingin Miliki Rumah Bagi Bumiputera dan Kaum Melayu Di   

  SELANGOR  

 & 

  KUALA LUMPUR  

  Hubungi Amir Hartanah ditalian  

  017-6842 836  

  Lancarkan Impian Anda Sekarang  

Kami menyediakan banyak projek perumahan yang memenuhi keperluan rakyat Malaysia selama lebih dari 5 tahun dan sentiasa memenuhi CITARASA rumah impian anda.

Kami menyediakan RUMAH impian anda di Selangor & Kuala Lumpur

Over 40 completed projects

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Kami menyediakan anda 

RUMAH harga ISTIMEWA  

 

"Projek perumahan baru yang ditawarkan kepada pelanggan kami adalah sangat berkualiti, lokasi penempatan yang strategik bagi memudahkan urusan harian, harga yang berpatutan, SKIM HARGA ISTIMEWA DAN PROMOSI HEBAT untuk semua projek perumahan di SELANGOR dan KUALA LUMPUR. SEMUA URUSAN pembelian dan Pinjaman Perumahan LPPSA dan BANK kami tolong uruskan. Mari dapatkan SEGERA.

AMIR HARTANAH - 017-6842 836"

PROJEK RUMAH TERKINI

 

Terdapat Banyak Projek Rumah Baru dibangunkan di Selangor dan Kuala Lumpur. Hubungi Amir Hartanah Sekarang Untuk Mendapatkan Maklumat Lanjut Mengenai Projek Perumahan yang ditawarkan dengan Rekabentuk Rumah yang Hebat. Harga Rumah yang Hebat. Diskaun Istimewa dan Tawaran Hebat Sempena "MEGA SALE"

 

 

 

 

 

PERKHIDMATAN KAMI

 

KAMI adalah pilihan ANDA untuk peluang PERTAMA  bagi melancarkan IMPIAN untuk MEMILIKI RUMAH di SELANGOR DAN KUALA LUMPUR bagi Penjawat AWAM dan Kakitangan BADAN BERKANUN serta Kakitangan SWASTA Secara MUDAH dan CEPAT.

 

Hubungi AMIR HARTANAH Untuk Semak 

    Kelayakan Bagi Membeli Rumah di Selangor dan Kuala Lumpur Sekarang Juga.

Nombor Telefon 0176842836

 

RumahSelangorKl.com adalah portal untuk membantu

PEMBELI untuk MEMBELI RUMAH IMPIAN Di

Selangor dan Kuala Lumpur.

 

 

Maria

"Saya berjaya memiliki Rumah dengan mudah melalui AMIR HARTANAH kerana beliau bijak dan senang untuk memberikan khidmat profesional dalam membantu saya untuk miliki rumah idaman saya di Selangor"

PENDAPAT PELANGGAN KAMI

 

Lancarkan Impian Miliki Rumah Sekarang

 

  KAMI adalah pilihan ANDA untuk peluang PERTAMA bagi melancarkan  

  IMPIAN ANDA Untuk MILIKI RUMAH Sekarang  

  

Kamarul

"Saya dapat juga memperolehi pinjaman Perumahan LPPSA untuk memiliki Rumah di Kuala Lumpur dengan bantuan AMIR HARTANAH dengan CEPAT dan BERKESAN sesuai dengan Kelayakan Saya."

  Crypto2Bitcoin

WHATSAPP

MAKLUMAT LANJUT